Klein Vloer

Klein Vloer is een Arnhemse onderneming die duurzame houten en bamboe vloeren levert en legt. Klein Vloer komt graag bij u thuis voor vloeradvies op maat. Zo kunt u een vloer uitkiezen die het beste bij de sfeer en lichtinval van uw woning past. Daarnaast kunnen de ruimtes direct worden ingemeten en ontvangt u een offerte. Omdat Klein Vloer geen dure showroom heeft kunnen wij onze vloeren goedkoper aanbieden dan de detailhandel.

Klein Vloer Contact moment

Ben je geïnteresseerd in een Vloer van Klein Vloer, maak dan een afspraak via 06 18872892 of vul het contactformulier in.

Klein Vloer Stalen brengen

Klein Vloer komt langs met grote stalen, zodat er een vloer kan worden uitgekozen die het beste bij de sfeer en lichtinval van de woning past. Wij meten alle ruimtes in en  geven advies over de benodigde materialen zoals ondervloer, plinten, afwerkprofielen enzovoort.

Klein Vloer offerte

Na het gesprek ontvangt u per mail een offerte voor de vloer en eventueel het leggen van de vloer.

Klein Vloer legservice

Op afspraak wordt de vloer afgeleverd en eventueel gelegd. Wanneer de vloer zelf wordt gelegd dan geven wij een uitgebreide leginstructie.

Offerte aanvragen

U wilt een offerte aanvragen? Ga hiervoor naar ht product waar u een offerte van wilt hebben. Onderaan het product kun u een offerte formulier invullen. Wij nemen z.s.m. contact met u op.